Gelukkig Nieuwjaar! Wil jij een Oud & Nieuwfeest in de binnenstad?

Dit onderzoek is afgelopen.

Overzichtsfoto Hengelo bij avond

Vul de enquête in!

Laat ons weten wat jouw mening is over een centraal Oud & Nieuw feest in de binnenstad van Hengelo. Onder alle ingezonden reacties verloten we vijf Hengelo Kado Kadokaarten van €25,-. Meer uitleg over het onderzoek lees je verderop deze pagina.
Vul hier de enquête in

Tijdens het Hengelicht afgelopen jaarwisseling is gebleken dat het samen vieren van Oud & Nieuw belangrijk is voor de Hengeloërs . Misschien wel nog belangrijker dan normaal vanwege de huidige situatie. Daarom wil Hengelo Promotie namens de gemeente onderzoeken of er interesse is onder de inwoners voor een centraal Oud & Nieuw feest in de binnenstad.

Waarom een onderzoek?

De afgelopen jaren is er landelijk heel wat te doen geweest over hoe we de jaarwisseling met elkaar kunnen en willen vieren . Sommige gemeenten organiseren een centraal evenement. De Hengelose gemeenteraad is benieuwd wat de maatschappelijke effecten van zo’n centraal evenement zijn en overweegt daarom een centraal Oud & Nieuwfeest mogelijk te maken. Maar voordat dit verder uitgewerkt kan worden is het belangrijk om te weten of er wel animo is voor een centraal georganiseerd feest. En zo ja, wat is dan het ideale feest volgens de Hengeloër? Moet het evenementenplein een tweede Time Square worden, tellen we samen af naar 24:00 uur of vieren we dat moment thuis en komen we daarna naar de binnenstad? In de stad is vanwege de veiligheid geen professioneel vuurwerk mogelijk. Wat is dan het beste alternatief volgens onze inwoners? En zo is er nog een aantal vragen waar we graag antwoord op willen hebben en daar hebben we de Hengeloër voor nodig!

Enquête

Onder alle ingezonden reacties verloten we vijf Hengelo Kadokaarten van €25,-. Tot en met zondag 25 april kun je je reactie insturen.

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.