Bed & Breakfast

Twentsmalinde

Terug naar overzicht
Locatie Waalstraat 27
7555 WD Hengelo

Twentsmalinda

Twentsmalinde is prachtig gelegen aan de rand van Hengelo Op korte afstand van het buitengebied en aangrenzend zijn de fraaie retentievijvers van de wijk ’t Genseler. Het appartement 80 m2 groot is aan de hoofdwoning gekoppeld met een royale landelijke uitstraling, ruim eigen terras, oprit met parkeerplaats en eigen ingang naar het appartement. .

Het geheel beschikt over veel leefruimte met o.a. ruime woonkamer, leefkeuken en entree met toilet, twee slaapkamers en badkamer voorzien van douche en ligbad alles op de begane grond en is geschikt voor minder validen.

Wijngaard

De heerlijke tuin met fruitbomen en eigen wijngaard heeft een prachtig vrij uitzicht over de aangrenzende retentievijvers met daaromheen 3 km aan wandelpaden met veel groen rondom.

Binnen enkele minuten zijn zowel het centrum van Hengelo als Delden te bereiken. Ook landgoed Twickel, sport en recreatie en belangrijke uitvalswegen zijn op korte afstand te vinden.

Heerlijk om te wandelen of fietsen aan de knooppunten route nabij fietsknoop punt 81.

Bijzonderheden

  • Aankomstdag of vertrek in overleg mogelijk.
  • Maximaal 4 personen
  • Bijplaatsen van kinderbedje in overleg
  • Huisdieren en roken zijn helaas niet toegestaan
  • Draadloos internet gratis
  • Langere periode mogelijk in overleg

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.