Steun lokaal

Wij verzamelden voor jou de lekkerste afhaaladresjes, de mooiste wandel- en fietsroutes en unieke winkels van Hengelo. Zo blijven we genieten van Hengelo en ondersteunen we onze favorieten.

Afhalen of bezorgen

Bestel de lekkerste gerechten van jouw favoriete restaurants en steun ze in deze moeilijke tijd. Een salade, driegangenmaaltijd, sushi of een lekker sateetje. Het kan allemaal! Hier vind je een overzicht van alle restaurants die bezorgen.

Thuis lunchen

Thuis lekker lunchen! Dat kan. Laat je broodje, salade of ander lekkers aan huis bezorgen of haal het af bij één van de Hengelose ondernemers. Hier vind je een overzicht van de zaken die bezorgen of waar je kan afhalen.

Een lekkere kerst

Kerst ziet er dit jaar wat anders dan anders uit. Maar dat betekent niet dat het minder gezellig en lekker hoeft te zijn. Verwen jezelf dit jaar en bestel je kerstontbijt-, brunch of diner en andere lekkernijen bij de lokale horeca in Hengelo. Hoef je zelf alleen nog maar de tafel te dekken en de kaarsjes aan te steken. Ontdek hier de leukste tips.

Koop lokaal!

Koop je cadeautjes voor de feestdagen bij één van de vele mooie winkels in Hengelo. Zo steun je de lokale ondernemers in deze lastige tijd.
Ontdek de lokale helden van Hengelo

Tips om te doen

Ontdek het Weusthag: Het groene centrum van Hengelo zo wordt het Weusthag ook wel genoemd. Een plek aan de rand van Hengelo waar van alles te doen is.

Wij hebben de mooiste wandel - en fietsroutes voor je verzameld. Even er lekker uit en genieten van al het moois dat Hengelo te bieden heeft.

Bij Schouwburg Hengelo kan je nog steeds naar verschillende voorstellingen. Ontdek hier welke voorstellingen dat zijn.

Doe een keer mee aan de Foute 500 Party! Super leuk om te doen vanuit huis.

Breng een bezoek aan Oyfo of ga naar een film bij Movie Unlimited of Filmhuis Hengelo.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico