Koop lokaal

Wij verzamelden voor jou de lekkerste afhaaladresjes, de mooiste wandel- en fietsroutes en de laatste acties van Hengelose ondernemers. Zo blijven we genieten van Hengelo en ondersteunen we onze favorieten.

Afhalen of bezorgen

Bestel de lekkerste gerechten van jouw favoriete restaurants en steun ze in deze moeilijke tijd. Een salade, driegangenmaaltijd, sushi of een lekker sateetje. Het kan allemaal! Hier vind je een overzicht van alle restaurants die bezorgen.

Thuis lunchen

Thuis lekker lunchen! Dat kan. Laat je broodje, salade of ander lekkers aan huis bezorgen of haal het af bij één van de Hengelose ondernemers. Hier vind je een overzicht van de zaken die bezorgen of waar je kan afhalen.

Borrelen!

Kijk hier voor een overzicht van lekkere borrelplanken, hapjes, proeverijen en meer!

Winkelen vanuit huis

Blijven winkelen bij je favoriete ondernemers doe je nu gewoon lekker vanuit huis. Creatief als de ondernemers zijn hebben ze verschillende oplossingen bedacht zodat jij bij hen kan blijven shoppen. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet. Je leest er alles over in dit blog.

Beauty tips voor thuis

Ben je toe aan een moment voor jezelf? Even naar de kapper of beautysalon zit er nu niet in. Maar deze Hengelose ondernemers maken het je gemakkelijk: bestel een colorkit voor je uitgroei of doe thuis zelf een (gezichts)behandeling. Je leest er meer over in dit blog.

Tips om te doen

Ontdek het Weusthag: Het groene centrum van Hengelo zo wordt het Weusthag ook wel genoemd. Een plek aan de rand van Hengelo waar van alles te doen is.

Wij hebben de mooiste wandel - en fietsroutes voor je verzameld. Even er lekker uit en genieten van al het moois dat Hengelo te bieden heeft.

Laatste maatregelen

De laatste maatregelen omtrent het coronavirus lees je hier.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico