Koop lokaal

Het is een lastige tijd voor ondernemers, daarom is koop lokaal nog nooit zo belangrijk geweest. Steun de Hengelose ondernemers en blijf bestellen en winkelen bij 'onze' ondernemers.

Koop lokaal

Wat zijn wij trots op onze ondernemers! Ook in deze nieuwe lockdown gaan ze er weer voor en maken ze bezorgen en afhalen mogelijk voor jou. Lees meer.

Afhalen of bezorgen

Bestel de lekkerste gerechten van jouw favoriete restaurants, haal ze af of laat ze thuisbezorgen. Een salade, driegangenmaaltijd, sushi of een lekker sateetje. Het kan allemaal! Hier vind je een overzicht van restaurants waar je kan laten bezorgen of afhalen.

Lunch & lekkers voor thuis

Zoek je wat lekkers voor thuis of voor je 'thuiswerklunch'? Kijk dan in dit overzicht waar je kan bestellen en afhalen!

(Online) activiteiten in Hengelo

Ontdek welke leuke (online) activiteiten je nog kan doen in Hengelo. Van Blotenpoezen drive-thru tot meedoen aan online workshops. Lees snel verder.

6x koffie-to-go

Even lekker ergens neerploffen voor een kop koffie, thee of warme chocolademelk gaat nu niet, maar gelukkig kun je in Hengelo op een aantal plekken nog wel goede koffie-to-go halen. En als je er dan toch bent neem dan ook gelijk iets lekkers mee. Wij hebben onze tips op een rijtje gezet.

Geef Hengelo Kado

Met de Hengelo Kadokaart steun je de lokale ondernemers! Jaarlijks worden er namelijk vele landelijke cadeaubonnen verkocht aan consumenten. Met Hengelo Kado stimuleren wij de bestedingen in eigen stad omdat de kadokaart alleen bij aangesloten Hengelose bedrijven uitgegeven kan worden. Zeker in deze tijd willen we graag dat Hengeloërs lokaal winkelen: ‘Wees loyaal, koop lokaal’. Hier lees je meer over Hengelo Kado.

Dit overzicht wordt steeds bijgewerkt. Heb jij tips? Laat het ons weten via info@hengelopromotie.nl.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.