Samen Sterk

Wij verzamelden voor jou de lekkerste afhaaladresjes, de mooiste wandel- en fietsroutes en unieke winkels van Hengelo. Zo blijven we genieten van Hengelo en ondersteunen we onze favorieten.

Afhalen of bezorgen

Bestel de lekkerste gerechten van jouw favoriete restaurants en steun ze in deze moeilijke tijd. Een salade, driegangenmaaltijd, sushi of een lekker sateetje. Het kan allemaal! Hier vind je een overzicht van alle restaurants die bezorgen.

Thuis lunchen

Thuis lekker lunchen! Dat kan. Laat je broodje, salade of ander lekkers aan huis bezorgen of haal het af bij één van de Hengelose ondernemers. Hier vind je een overzicht van de zaken die bezorgen of waar je kan afhalen.

Tips om te doen

Ontdek het Weusthag: Het groene centrum van Hengelo zo wordt het Weusthag ook wel genoemd. Een plek aan de rand van Hengelo waar van alles te doen is.

Wij hebben de mooiste wandel - en fietsroutes voor je verzameld. Even er lekker uit en genieten van al het moois dat Hengelo te bieden heeft.

Bij Schouwburg Hengelo kan je nog steeds naar verschillende voorstellingen. Ontdek hier welke voorstellingen dat zijn.

Ontdek al onze lokale helden

In Hengelo raak je nooit uitgewinkeld. Van familiebedrijven die al jaren bestaan tot speciaalzaken waar je voor dat ene speciale item terecht kunt. Ook de landelijke spelers ontbreken niet. Je kun het eigenlijk niet zo gek bedenken of Hengelo heeft het.
Lokale helden en landelijke toppers

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico