Word jij sponsor van Winters Hengelo?

AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan gezellige (kerst)activiteiten in de binnenstad van Hengelo? Word dan sponsor van Winters Hengelo!

Winters Hengelo met unieke schaatsbaan

Ook dit jaar organiseren Hengelo Promotie en Stichting Centrummanagement Hengelo Winters Hengelo. Onder deze noemer worden allerlei winterse evenementen georganiseerd en gepromoot, waaronder een schaatsbaan en kerstmarkt. En dit jaar met een wel heel unieke schaatsbaan! Omdat het organiseren van een traditionele schaatsbaan steeds lastiger wordt, o.a. vanwege hoge (energie) kosten en Hengelo zich inzet voor duurzaamheid, is er besloten om dit jaar een professionele schaatsbaan van kunststof te plaatsen. En wel op een bijzondere locatie: het voormalige V&D pand.

Gratis schaatsen in de binnenstad

Van 7 december tot en met 7 januari 2024 kunnen jong en oud gratis genieten van schaatsplezier op de kunststofschaatsbaan in het voormalig V&D pand. Samen met de gemeente Hengelo en het Lokaal Fonds Hengelo hebben we ervoor gezorgd dat de schaatsbaan voor iedereen gratis toegankelijk is. Daarnaast zijn er ook gratis schaatsen beschikbaar. Maar dat is nog niet alles, er wordt nog veel meer amusement geboden. Lef & Zen, de horecaexploitant van de kiosk op het nieuwe marktplein zal zorgdragen voor een gezellig winters paviljoen bij de schaatsbaan. Ook zijn er attracties voor de allerkleinsten die nog niet kunnen schaatsen. Het belooft een actieve en knusse winter te worden in Hengelo.

Schoolschaatsen
Ook dit jaar sponsort Rabobank Centraal Twente weer het schoolschaatsen voor basisschool leerlingen. In samenwerking met Hengelo Sport zal Hengelo Promotie dit coördineren.

Kerstmarkt

Van 20 tot en met 24 december transformeert het Brinkplein en een gedeelte van het marktplein in een sfeervolle kerstmarkt. Vanuit 25 traditionele houten kerstchalets bieden ondernemers, particulieren en verenigingen een bijzonder assortiment speciaal voor de feestdagen aan.

Natuurlijk ontbreken ook de heerlijke Glühwein en warme chocolademelk niet. Op een podium bij het Brinkplein zal dagelijks live entertainment plaatsvinden, zodat bezoekers tussen het winkelen door kunnen genieten van diverse optredens.

Word sponsor

De schaatsbaan en kerstmarkt kunnen niet tot stand komen zonder sponsoren, jouw bijdrage is daarom nodig! Er is een sponsorpakket samengesteld dat er als volgt uitziet:

  • Maximale zichtbaarheid; doordat de schaatsbaan gratis toegankelijk is worden er veel bezoekers verwacht
  • 1x sponsordoek (sticker) langs de boarding van de duurzame kunststofschaatsbaan. Aan te leveren volgens specificaties. Opmaak door ons is mogelijk, kosten hiervoor zijn € 65 exclusief btw
  • Vermelding bedrijfslogo op gevel voormalige V&D pand
  • Vermelding bedrijfslogo op sponsordoek podium (van 20 t/m 24 december)
  • Vermelding bedrijfsnaam op www.uitinhengelo.nl/wintershengelo
  • Uitnodiging voor opening op woensdag 20 december voor twee personen. Om 16 uur wordt Winters Hengelo officieel geopend. Om 17 uur is er een hapje en drankje bij de schaatsbaan

Kosten € 350,- ex BTW en exclusief eventuele ontwerpkosten voor het sponsordoek rondom de schaatsbaan

AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK

Mocht je interesse hebben als hoofdsponsor, neem dan contact met ons op over de invulling via info@hengelopromotie.nl of 074 -250 10 80.

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.