Vrijwilligers gezocht

Hengelo Promotie en Stichting Centrummanagement Hengelo zijn op zoek naar vrijwilligers die bij Winters Hengelo hun handen uit de mouwen willen steken.

Winters Hengelo

Onder de noemer Winters Hengelo is er van donderdag 7 december t/m zondag 7 januari 2024 een kunststof schaatsbaan in het voormalige V&D pand. Daarnaast is er van woensdag 20 t/m zondag 24 december een kerstmarkt met 25 houten chalets op het ervoor gelegen Brinkplein. Dit alles wordt aangekleed met kerstbomen en kinderattracties. Met name voor de schaatsbaan zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers.

Als vrijwilliger van Winters Hengelo draag jij bij aan de kerstmarkt en schaatsbaan en zorg jij er mede voor dat duizenden bezoekers gratis kunnen genieten van alle winterse activiteiten.

Vrijwilligers

Voor dit jaar zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor de volgende functies:

Gastheer/gastvrouw:

  • Ontvangst van de bezoekers in het voormalig V&D pand en met een handteller de bezoekers van de schaatsbaan tellen.
  • De horeca-exploitant ondersteunen in de uitleen van schaatsen
  • Het registeren van bezoekers
  • Beantwoorden van eventuele vragen
  • Supervisie houden op het evenemententerrein

Onderhoud

  • Om ervoor de zorgen dat de schaatsbaan dagelijks veilig gebruikt kan worden moet deze worden schoongemaakt en geïmpregneerd. Dit kan in de avond na sluitingstijd of in de ochtend tot een half uur voor opening. Vanuit de leverancier is er een onderhoudspakket bestaande uit en Poetsmachine, stofzuiger en 2 vernevelaars

Manusje van alles

  • Een vrijwilliger die overal op ingezet kan worden.

Interesse?

Wil je je aanmelden of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Hengelo Promotie via info@hengelopromotie.nl of bel naar 074 - 250 10 80 en vraag naar Jim.

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.