Groepsactiviteiten

Wineble Wijnproeverij Twente

Terug naar overzicht
Adres Wineble Wijnproeverij Twente
Pastoor Eppinkstraat 67
7554 ME Hengelo

Wijnproeverij of wijnparty Twente

Heerlijke wijnen proeven, lekker snoepen en gezellig samen zijn. Wineble organiseert jaarlijks wijnproeverijen om naartoe te komen in Twente en omstreken. Kom samen met je vrienden of zakenrelaties naar een wijnproeverij bij jullie in de buurt. Organiseer een wijnparty bij jou thuis of heerlijk in de tuin bij mooi weer. Ook staan ze open voor bijzondere arrangementen. Denk aan een combinatie van wijnproeven met een workshop. In overleg is vrijwel alles mogelijk.

Wijnproeverij

Maak je graag kennis met wijnen uit de Balkan? Kom dan naar een wijnproeverij van Wineble. Enkele keren door het jaar organiseren we deze (zie agenda). Altijd op een prachtige locatie, voorzien van prettige muziek, lekkere hapjes en natuurlijk met mooie wijnen uit Macedonië, Montenegro, Servië, Kroatië en meer. Uiteraard presenteer ik de wijnen zelf, vertel ik over de herkomst en over bijzonderheden aan de wijn (vaak heeft dit te maken met lekker eten ;). De sfeer is ongedwongen en ontspannen… echt genieten dus.

Twentse wijnwandeling

Erg leuk om te doen is ook de wijnwandeling in Twente. Met een groep familie of vrienden wandel je een Twentse route. Onderweg proef je Balkanwijnen met een lekkere amuse. Rita Despotovic vertelt daar over de herkomst van de wijn, de samenstelling en de wijnspijs combinatie. Aan het eind van de wijnwandeling schuif je aan tafel om te genieten van heerlijke gerechten met bijpassende wijnen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.