Schoenen, Binnenstad, Deelnemer Hengelo Kado

Velthuis Schoenen Loopfijn

Terug naar overzicht
Winkelgebied Binnenstad Adres Velthuis Schoenen Loopfijn
Wemenstraat 57
7551 EW Hengelo

Velthuis Schoenen Loopfijn

Velthuis Schoenen is een begrip in Twente. Veel mensen maakten de eerste stapjes op kinderschoenen van Velthuis Schoenen. Later gevolgd door goed passende schoenen in lengte en breedte! Nog altijd is Velthuis Schoenen bekend als kinderschoenen- en comfortschoenen specialist.

Assortiment

Als sinds de oprichting door Hennie Velthuis in 1936, inmiddels meer dan 84 jaar geleden, krijgen voeten de aandacht die ze verdienen. Ze voeren een uitgebreid assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen waarbij de meeste schoenen een uitneembaar voetbed hebben. Elke voet is anders, dus zij denken niet alleen in verschillende lengtematen, maar ook in breedte- en wijdtematen. Voor iedere voet een passende schoen!

Merken

De collectie schoenen bestaat uit bekende en minder bekende merken, zoals Xsensible Stretchwalkers, AQA, Gabor, Remonte, Australian, Gaastra, Clarks, Ecco, Helioform, Piedi Nudi, Twins, Trackstyle, Red-Rag, Develab, Piedro, Piedro Sport, Freesby, Teva, Munich en Lunella.

Deelnemer Hengelo Kado

Meer informatie

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.