Eten & drinken

WOODS Eatery

Terug naar overzicht
Adres WOODS Eatery
Houtmaatweg 9
7556 PC Hengelo

WOODS Eatery

Bij WOODS Eatery kun je in een ontspannen sfeer eten & drinken. Een plek waar je het hele jaar door de zomer kunt voelen maar ook alle seizoenen kunt proeven in onze gerechten. Tijdens warme & zonnige dagen kun je bij WOODS een plekje reserveren aan de waterkant.

Plantaardig en voedzaam

De gerechten op de kaart zijn in de basis plantaardig en voedzaam. Het is aan jou of jij je gerecht 100% plantaardig wilt houden of biologisch vlees uit de streek of duurzame vis wilt toevoegen.

Groentes en granen

Bij WOODS houden ze van puur met groentes en granen in de hoofdrol maar zeggen ze ook geen nee tegen een heerlijke cocktail of een goed glas wijn. Ze zijn gek op neo soul, chillhop & funky jazz tunes, daarom laten ze dat graag aan hun gasten horen.

Openingstijden

Donderdag 16:00 tot 21:00 uur
Vrijdag & Zaterdag 12:00 tot 21:30 uur
Zondag 12:00 tot 21:00 uur

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.