Kinderen & Familie, Uitgaan, Groepsactiviteiten

Yip's snooker, darts & bowlingcentrum

Terug naar overzicht
Adres Yip's snooker, darts & bowlingcentrum
Oude Molenweg 42-44
7551 HC Hengelo

Genoeg te doen bij Yip’s!

Bowlen

Bowlen is geschikt voor jong en oud. Voor kinderen zijn er speciale lichte ballen en buizen die in de goot gelegd kunnen worden zodat de bal niet zo snel van de baan zal rollen. Zo maken kinderen ook een goede kans!

De vier bowlingbanen zijn recentelijk gerenoveerd. Zo is er nu ook vernieuwde discoverlichting, wat zorgt voor een extra gezellig avondje uit. Je kan gezellig een uurtje bowlen met wat vrienden of met het gezin, of een compleet verzorgde avond plannen voor een bedrijfs-, familie- of verenigingsfeest.

Voor 65-plussers, scholen, vriendenclubjes, familiegroepen, etc. die met regelmaat willen gaan bowlen worden er speciale tarieven gehanteerd (alleen van maandag t/m donderdag). Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, dan kan je vrijblijvend contact met Yip’s opnemen over de mogelijkheden en voorwaarden.

Darts

Yip’s heeft standaard 12 dartborden waar gebruikt van gemaakt kan worden. Naast de gebruikelijke consumptie zijn hier geen kosten aan verbonden. Daarnaast is er de mogelijkheid om meer borden op te hangen, voor bijvoorbeeld een groot toernooi of de wedstrijden op maandag. Wil je gewoon even komen darten? Dan wordt aangeraden om tijdig te reserveren.

Snooker

In totaal zijn er drie professionele snookertafels beschikbaar, waarvan minstens eens in de twee jaar de lakens worden vernieuwd.

Escape

In de escaperoom met Egyptische sferen is het de bedoeling dat je uiteindelijk het elixer vindt van de eeuwige jeugd van Cleopatra. Door goed na te denken en samen te werken kom je van de ene in de andere kamer. Logisch nadenken en creatief zijn is hier erg belangrijk. Vergeet vooral niet om de tijd in de gaten te houden, want je hebt een uur de tijd om te ontsnappen...

Meer informatie

yips.nl
074 - 242 82 91

Openingstijden

Maandag 18.00 - 00.00 uur
Dinsdag 13.30 - 00.00 uur
Woensdag 13.30 - 00.00 uur
Donderdag 13.30 - 00.00 uur
Vrijdag 13.30 - 01.00 uur
Zaterdag 13.00 - 01.00 uur
Zondag 13.00 - 00.00 uur

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.