5x de leukste uitjes met kinderen

Zoek jij nog inspiratie voor een uitje met kinderen in Hengelo? Lees dan snel verder, wij hebben 5 tips voor je!

Terug naar overzicht

1. Jump XL

Een vol uur lekker vrij trampolinespringen en tricks oefenen op geschakelde trampoline velden. Bij Jump XL laat je je vetste tricks zien of kom voor een partijtje ultimate dodgeball met je vrienden! In dit trampolinepark zijn ook veel vette extra’s: twee lange tumbling lanes, pillow pit, een foampit, een Ninja Course en een walk wall trampoline!

Jump XL Hengelo

2. Oyfo Techniekmuseum

In het vernieuwde Oyfo Techniekmuseum wordt iedereen van je gezin enthousiast over techniek! In de oude fabriek van Hazemeijer onderzoek je wat techniek in ons leven betekent. Zie hoe onze wereld verandert door technologie. Kom alles te weten over stoommachines en smartphones, over robots en kunst en over energiebronnen en onze planeet. Kortom, alles over mens en techniek! Verken Oyfo als een ware uitvinder. Niet alleen door te kijken, maar vooral door te doen!

Oyfo Techniekmuseum

3. Beleefbos Hengelo

Even lekker uitrazen kan in het Beleefbos. Ga op ontdekkingstocht in wilgenhutjes. Ren over de klimheuvels. Spring over de paden. Of ontdek de kruiptunnels. En ook een bezoekje aan de Heemtuin mag niet ontbreken.

Stampen in plassen

4. Filmpje pakken

Lekker met het hele gezin naar de film? Movie Unlimited Hengelo heeft de nieuwste films voor jullie. Altijd een leuk uitje!

Movie Unlimited Hengelo

5. Ontdek het Weusthag

Het groene centrum van Hengelo, zo wordt het Weusthag ook wel genoemd. Een plek aan de rand van Hengelo waar van alles te doen is. Loop een rondje door het Weusthagbos, de kinderen kunnen lekker knuffelen met de geitjes bij de kinderboerderij of zich uitleven in het beleefbos. En voor een mooi uitzicht beklim je de uitkijktoren.

Uitkijktoren Weusthag Hengelo
Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.