5x high tea in Hengelo

Samen met je gezin, familie of vrienden een middag in de (binnen)stad, wie houdt er niet van! Even langs je favoriete winkels of een gezellig rondje over de markt. Hoe kun je dit nou beter afsluiten dan onder het genot van veel lekkers en thee? We hebben vijf leuke high tea plekken voor je verzameld!

Terug naar overzicht
High Tea Lust Hengelo

Lust Bistro en Bakery

Bij de kleurrijkste bistro en bakery van Hengelo staat ook een heerlijke High Tea op de kaart! Samen met jouw gezelschap geniet je van seizoenshapjes, scones, clotted cream, jams, teabreads, pastry, rolls, teasweats en verschillende soorten tea. Ook leuk om in het weekend met de kinderen te doen, want Lust heeft ook een Kids High Tea! Een etagere vol lekkers en gezonds, speciaal voor de kids met thee of ranja. Hoe gezellig is dat?

De High Tea’s zijn wel uitsluitend op reservering, die één dag van tevoren gemaakt moet worden. Meer informatie? Bekijk de website van deze gezellige bistro en bakery.

High Tea Hengelo Knetter

Knetter

Geniet na een rondje door de binnenstad bij Knetter van een heerlijke Sweet tea, een combinatie van verschillende zoetigheden die samen met een lekkere pot thee wordt geserveerd. Dat is toch knetter lekker! Zijn je kids ook mee? Bestel een kids tea! De Kids tea bestaat uit verschillende zoetigheden om van te smullen, waaronder een cupcake die je zelf mag versieren. Hoe leuk is dat?

The Green Room

Bij The Green Room kun je langskomen voor een lekkere High Tea, of een High Tea afhalen voor thuis. De High Tea is rijkelijk gevuld met diverse soorten hartige hapjes zoals pizzaatjes, een seizoensoepje en bladerdeeg hapjes. Ook zitten er zoetigheden in zoals brownies, Bastogne bonbons, diverse soorten fudge, scones en pindarotjes. Heerlijk!

Zoals jullie gewend zijn wordt deze heerlijk High Tea bereid door medewerkers van de JP van den Bent stichting.

Paviljoen de Ontmoeting

Met lekker weer kun je bij Paviljoen de Ontmoeting heerlijk naast de vijver zitten met mooi uitzicht op de rozentuin, gazons en de bomen. Tijdens de High Tea geniet je van verrukkelijke sandwiches, scones met clotted cream en jam, chocoladelekkernijen, diverse hartige snacks en seizoensgebonden producten. Natuurlijk in combinatie met een warme kop thee! Neem voor meer informatie over de High Tea de luxe en de openingstijden van Paviljoen de Ontmoeting een kijkje op de website.

High Tea Ontmoeting Hengelo

Theetuin Driene

Voor een High Tea of Mini Tea kun je terecht bij Theetuin Driene. Onbeperkt thee (of koffie), mini soepje, diverse hartige hapjes, scones met clotted/cream/jam/lemoncurd en diverse zoete gerechtjes. Alles huisgemaakt en seizoensgebonden. Ben jij al verkocht? Vergeet niet te reserveren voordat je komt genieten van de heerlijke High Tea!

Kom je alleen? Geen probleem! Theetuin Driene heeft namelijk ook keuze uit verschillende Mini Tea’s. Bijvoorbeeld het drienerplankje die bestaat uit quiche, een broodje, scone, zoete snacks en een potje thee! Kijk voor alle mogelijkheden op de website of ga gezellig langs.

High tea bij Theetuin Driene
Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.