Dichtbij genoeg te beleven!

DEZE WINACTIE IS AFGELOPEN. In Hengelo is er genoeg te zien en te doen. Je hoeft niet ver weg te gaan om te genieten want dichtbij is er genoeg te beleven!

Winactie: zet jouw Hengelo op de kaart!

Er valt genoeg te zien en te doen in onze veelzijdige stad en dát maken we graag wereldkundig. En dat doen we graag samen met jou! Een onderdeel van de campagne is een ludieke Polaroid Winactie; we dagen je uit om op zoek te gaan naar je eigen ludieke hotspot van Hengelo om vervolgens hiervan een beroemde ‘Toeristen cliché Polaroid foto’ te maken. Door deze te delen met #uitinhengelo op social media maak je kans op waanzinnige prijzen, zoals een Citytrip in eigen stad.

In een bootje op het water in de prachtig omgeving van de Houtmaat waan je je in Venetië. Of maak onvergetelijke herinneringen in ons eigen Disneyland: pretpark de Waarbeek. En wie heeft het Gardameer nodig als je de Tuindorpvijver hebt? Dit is nog zomaar een greep uit alle prachtige hotspots van Hengelo. Want er is nog zoveel meer en dichtbij, en dát delen we graag!

Uit in Hengelo

Het is tijd om alles wat Hengelo te bieden heeft op het gebied van vrije tijd op een ludieke en pakkende manier in de etalage te zetten. Met onze unieke campagne Uit in Hengelo willen we de trots van Hengeloërs vergroten door te laten zien dat je niet ver weg hoeft te gaan om veel te beleven. De meest bijzondere bestemmingen vind je immers om de hoek! Plekjes waarvan je misschien niet eens het bestaan wist. De komende weken laten wij je de meest unieke en misschien nog wel onontdekte hotspots van Hengelo zien. En daar hebben we jou hulp bij nodig!

(Onderstaand filmpje heeft geen geluid).

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.