Wandelen & Fietsen

Wandelroute Groene Wissel 462 Hengelo

Terug naar overzicht
Adres Station Hengelo
Stationsplein 1
7551 CN Hengelo

Wandelroute Groene Wissel 462

Door een leuke volkswijk loop je langs de Berflobeek de stad uit en kuiert dan kilometerslang over de paden en onverharde wegen langs de Omloopleiding en het Twentekanaal naar het Kristalbad: een enorme en vogelrijke waterberging. Over een fraaie bosweg wandel je door een natuurgebied/golfterrein en over een graspaadje langs de Koppelleiding weer naar de stadsrand. Tijdens het traject daar doorheen vang je af en toe een glimp op van de Drienerbeek.

Route

De route vind je op deze website of is hier te downloaden. De route is ongeveer 11 km lang.

Groene Wissels

Groene Wissels zijn rondwandelingen van 10 tot ruim 20 km. Ze beginnen en eindigen bij hetzelfde treinstation of dezelfde bushalte. De wandelingen zijn zo makkelijk te bereiken met openbaar vervoer en lopen door mooie streken verspreid over Nederland.

Meer informatie

wandelzoekpagina.nl

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.