Hengelo

Shop lokaal

Vanaf woensdag 3 maart mogen winkels op afspraak klanten ontvangen. Als klant moet je je minimaal 4 uur van tevoren aanmelden en een bezoek duurt minimaal 10 minuten. Weten bij welke winkels in Hengelo je op afspraak kan winkelen? Wij hebben het voor je op een rij gezet.

Wandelroute Oele

Wandeltip: Rondje Oele. Deze 4,6 km lange wandelroute voert je door de landelijke omgeving van Oele. Een heerlijke wandeling voor als er even uit wil zijn. Download hem hier.

Een perfecte Valentijnsdag

Zondag 14 februari is het Valentijnsdag. De dag om je lief te verrassen. Bijvoorbeeld met een uitgebreid diner, een lekkere brunch of iets anders. In dit blog vind je alle tips.

Lekker lunchen

Thuis lekker lunchen! Dat kan. Laat je broodje, salade of ander lekkers aan huis bezorgen of haal het af bij één van de Hengelose ondernemers. Hier vind je een overzicht van de zaken die bezorgen of waar je kan afhalen.

Hengelo Kado

Hengelo Kado: een nieuwe digitale kadokaart die je bij een groot aantal winkels en horecazaken in Hengelo kan besteden. Hoe leuk is dat! Dit betekent ook een groot aanbod aan kado's, kleding, sieraden, restaurants en nog veel meer. Koop bij je favoriete winkel en steun hiermee ook nog eens de lokale ondernemer. Verkrijgbaar bij Hengelo Promotie, Markt 8 en via de webshop. Lees meer over Hengelo Kado

Wandelroute Maurits en Napoleon in Beckum

Deze historische wandeling gaat door het buitengebied van Beckum. Langs groot en klein Altena, het Asbreuk, heidevelden en vennen. Maar ook langs gebieden waar ooit gevochten werd door de legers van Maurits en Napoleon. Download de wandelroute.

Kunstroute Hengelo

Hengelo heeft een rijke historie aan traditionele en hedendaagse beeldende kunst. Naast de bestaande beelden zijn er ook tijdelijke projecten zoals tot eind november 2020 de tentoonstelling STRUCTUREN – Beelden Buiten van de Hengelose kunstenaar/ wetenschapper Rinus Roelofs en het project Achter de Basiliek waar wisselend beelden en literatuur te zien en te lezen zijn.

De kunstroute is ongeveer 3 km lang en brengt je langs verschillende kunstwerken in de binnenstad van Hengelo.

Download hem hier: Kunstroute

Bestel jouw favoriete gerechten en steun de lokale horeca

Hier vind je een overzicht van restaurants in Hengelo waar je kan afhalen of je eten kan laten bezorgen. Zo blijf je genieten van de heerlijke gerechten van jouw favoriete restaurants en steun je de lokale horeca in Hengelo.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.