Hengelo

Webshop

De webshop is live! Bestel nu makkelijk en snel Hengelo Kado via de webshop.

Wandelroute Maurits en Napoleon in Beckum

Deze historische wandeling gaat door het buitengebied van Beckum. Langs groot en klein Altena, het Asbreuk, heidevelden en vennen. Maar ook langs gebieden waar ooit gevochten werd door de legers van Maurits en Napoleon. Download de wandelroute.

Shop lokaal

Steun de Hengelose horeca door je favoriete gerecht af te halen of te laten bezorgen en koop je cadeaus voor de feestdagen bij één van de vele mooie winkels in Hengelo. Zo steunen wij onze lokale ondernemers in deze lastige tijden!

Hengelo Kado

Hengelo Kado: een nieuwe digitale kadokaart die je bij een groot aantal winkels en horecazaken in Hengelo kan besteden. Hoe leuk is dat! Dit betekent ook een groot aanbod aan kado's, kleding, sieraden, restaurants en nog veel meer. Koop bij je favoriete winkel en steun hiermee ook nog eens de lokale ondernemer. Verkrijgbaar bij Hengelo Promotie, Markt 8 en binnenkort via de webshop. Lees meer over Hengelo Kado

Kunstroute Hengelo

Hengelo heeft een rijke historie aan traditionele en hedendaagse beeldende kunst. Naast de bestaande beelden zijn er ook tijdelijke projecten zoals tot eind november 2020 de tentoonstelling STRUCTUREN – Beelden Buiten van de Hengelose kunstenaar/ wetenschapper Rinus Roelofs en het project Achter de Basiliek waar wisselend beelden en literatuur te zien en te lezen zijn.

De kunstroute is ongeveer 3 km lang en brengt je langs verschillende kunstwerken in de binnenstad van Hengelo.

Download hem hier: Kunstroute

3x pasta in Hengelo

Zondag 25 oktober is het Wereld Pasta Dag. Ontdek hier waar je de lekkerste pasta's eet.

Bestel jouw favoriete gerechten en steun de lokale horeca

Hier vind je een overzicht van restaurants in Hengelo waar je kan afhalen of je eten kan laten bezorgen. Zo blijf je genieten van de heerlijke gerechten van jouw favoriete restaurants en steun je de lokale horeca in Hengelo.

5x de leukste tweedehandswinkels in Hengelo

Oktober is Buy Nothing New maand. Een goed moment om een kijkje te nemen bij de leuke tweedehands- en vintage winkels in Hengelo.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico