Hengelo

Street Art Route

Een toffe Street Art Route door de binnenstad van Hengelo. Ontdek deze gave route.

Ontdek deze 6 terrassen buiten centrum Hengelo

Ontdek een keer een ander terras! Ken jij deze 5 terrassen buiten het centrum van Hengelo al? Stap op de fiets en plof neer.

Daghappen in Hengelo

Vandaag even geen zin om te koken? Ga voor een daghap! Voor een klein prijsje wordt er een verse maaltijd voor je bereid. Een aantal eetcafés en restaurants in de binnenstad van Hengelo serveren dagelijks een daghap. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Lekker naar buiten

Of nou de zon schijnt, het regent of koud is, wandelen kan altijd! Dus...schoenen aan en gaan! Wij hebben een aantal wandelroutes voor je op een rij gezet.

Verlichte Route Hengelo

In Hengelo zijn er een aantal bijzondere (kunst)werken en objecten die de moeite waard zijn om in de schijnwerpers gezet te worden. Wij hebben alle werken in kaart gebracht zodat jij deze (in het donker) kan bewonderen. De route vind je hier.

Wederopbouwroute

Deze fietsroute brengt je niet alleen langs de verschillende wederopbouwpanden in het centrum van Hengelo maar ook langs de woonwijken van direct na de Tweede Wereldoorlog: het Witte Dorp (1945), ’t Kotte (1945) en Klein Driene (1951-1956). Download hier de route.

Wandelroutes

Wat is er lekkerder dan wandelen! Ook als het weer wat minder is kan je prima een rondje wandelen. Dus...schoenen aan en gaan! Wij hebben een aantal wandelroutes voor je op een rij gezet.

Deelnemers Hengelo Kado

Hier vind je een overzicht van alle deelnemers aan Hengelo Kado. De deelnemers zijn ook te herkennen aan de speciale Hengelo Kado raamsticker.

9 smakelijke lunchtips

Of je nu gaat voor een snelle hap of uitgebreid tafelen: wij hebben 9 tips voor een heerlijke lunch in Hengelo.

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.