Blog

De Drie Straatjes

Welkom in de Drie Straatjes. Hier slenter je langs bijzondere speciaalzaken, geniet je van heerlijke koffie of een lekker hapje of drankje bij één van de restaurants.

Terug naar overzicht
Platenwinkel Popeye

Drienerstraat

De autoluwe Drienerstraat heeft veel sfeer dankzij de authentieke gevels en de fraaie verlichting. Autoverkeer is slechts beperkt toegestaan. Aantrekkelijk is het diverse aanbod aan winkels en horeca. Je vindt er een fijne mix van chic en shabby, oud en nieuw, hip en traditioneel. Van woonwinkel met mooie accessoires (Vandaag Conceptstore) tot de sportspecialist voor golf en tennis (EJN Sports). Van de luxe kapper (Ehair) tot de massage- en schoonheidssalon (Skin Glow). Van snuffel-eldorado De Schatkamer tot vinylparadijs Popeye. Ook wie lekker wil eten, komt voldoende aan z’n trekken. Sushi, Griekse specialiteiten, Italiaanse delicatessen en Balkangerechten: het is er allemaal.

De Smutsstraat en De Wetstraat

De Smutsstraat en De Wetstraat liggen rondom een parkeerterrein in de schaduw van de Lambertusbasiliek. Handig voor bezoekers die graag voor de deur willen parkeren. In het oog springt de 800 vierkante meter grote winkel van Baum Sport by Milo, met een duizelingwekkend assortiment wintersportartikelen en (‘s zomers) hippe beachwear. Voor een drankje ga je naar de Kleine Burgemeester die groot is in gastvrijheid. Verder zien we kwaliteitszaken voor verlichting, bijzondere accessoires en zelfs een complete inrichting van je huis: Adolfs Verlichting, De Blaker Exclusief en Brok Interieur. Kortom: in De Drie Straatjes vind je diversiteit, voor ondernemers én bezoekers.

Stichting De Drie Straatjes

Samen sta je sterker. Dat is de gedachte achter Stichting De Drie Straatjes, waarin de 50 ondernemers hun krachten hebben gebundeld. Samen hebben ze de Stadsbeweging StartupBootcamp van de provincie Overijssel doorlopen om tot een gezamenlijk ambitie te komen. Het losse aanbod van de verschillende straatjes is gebundeld tot één concept: De Drie Straatjes, het meest unieke warenhuis van Hengelo. Dit wordt ondersteund door actieve promotie en de organisatie van jaarlijks terugkerende evenementen.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.