Zomers Hengelo

Het is zomer! Zwoele zomeravonden, volle terrassen, lekkere ijsjes en mooie evenementen en festivals. Kom deze zomer naar Hengelo!

Zomer lang gratis concerten

De hele zomer gratis concerten van o.a. Kevin & The Animals, Numidia, Froukje, Merol en Roots Creation op Evenementenplein Hengelo! Maar liefst 9 avonden geniet je van muziek!

Bekijk het programma op www.summersquare.nl.

De leukste terrassen

In het centrum van Hengelo vind je vele leuke en gezellige terrassen. Zoek een plekje in de zon of schaduw en geniet van een schuimende cappuccino, een verfrissend drankje of iets anders lekkers.

Niet alleen in de binnenstad, ook buiten het centrum zijn er verrassende terrasjes. Ontdek ze allemaal!

Wandelen en fietsen rondom Hengelo

Ontdek hoe verrassend groen Hengelo en omgeving eigenlijk is. Maak een ontspannen fietstocht via het fietsknooppuntennetwerk Twente of wandel door de omgeving waar bossen, meertjes, weilanden en heidevelden elkaar afwisselen. Of ontdek de binnenstad van Hengelo tijdens een Stadswandeling, kom meer te weten over de Street Art in Hengelo met een toffe wandelroute en wat dacht je van een wandeling door historisch Tuindorp. Liever fietsen? Wat dacht je van de Zoutfietsroute.

Ontdek alle wandel- en fietsroutes.

Kidswarenmarkten

Op woensdag 14 juli en woensdag 18 augustus kunnen kinderen in Hengelo met een leeftijd tot en met 12 jaar aanschuiven bij de reguliere warenmarkt in Hengelo om spulletjes te verkopen. Meer informatie en aanmelden.

Ice, Ice

In de zomer is er niks lekkerder dan het eten van een ijsje! Wij hebben voor je op een rijtje gezet waar jij de lekkerste ijsje eet!

Je ontdekt het in deze blog.

Erop uit!

De agenda loopt al weer lekker vol met mooie, leuke en gezellige activiteiten! Na een jaar waar bijna niks georganiseerd kon worden, kan er eindelijk weer meer! Check de agenda en bekijk waar jij heen gaat deze zomer!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.