Blog

De leukste tips voor de herfstvakantie in Hengelo

Terug naar overzicht

Ontdek de uitjes

De herfstvakantie nadert alweer! Ga je een dagje (of meer) wat leuks en zoek je nog inspiratie? Wij hebben wat uitjes voor je op een rij gezet.

Happy Halloween

Op 15, 19, 22 & 29 oktober kan je bij Attractiepark De Waarbeek gezellig komen griezelen tijdens Happy Halloween. Tijdens deze dagen is het park omgetoverd in Halloween sfeer en kan je zomaar vriendelijke heksen en griezels tegen het lijf lopen. Ook kan je je laten schminken, pompoenen uithollen of kans maken op een mooie prijs tijdens de griezelbingo!

Familiefilm

Op woensdag 19 en 22 en donderdag 20 oktober kun je naar de familiefilm Knor bij het Filmhuis Hengelo. Voor haar negende verjaardag krijgt Babs van haar opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau. Haar ouders zijn daar niet zo blij mee. Alleen op voorwaarde dat Knor een puppycursus volgt, mag Babs hem houden. Maar dan blijkt opa stiekem andere plannen te hebben met Knor.

Voorstelling: Ravi de Robot

Het huis van Sas zit vol gadgets. De ochtendkrant leest zichzelf voor en de koelkast komt de drankjes brengen. Alles in huis beweegt vanzelf. Hartstikke handig. Maar Sas mist iets: een vriend. Vrienden maken vindt ze maar lastig. Alles verandert wanneer ze Ravi ontmoet. Niet zomaar iemand, want Ravi is een robot. Hondsbrutaal, eigenwijs en vanaf nu haar beste vriend. Ze zijn altijd samen. Haar vader wordt er gek van. Wat moet hij met dit nieuwe gezinslid? Want... robots leven toch niet? Kom naar deze toffe voorstelling bij Schouwburg Hengelo.

Bestel je kaarten via Schouwburg Hengelo.

Vakantiespelen herfstfestival!

In de Dichtersbuurt wordt op zaterdag 22 oktober het vakantiespelen herfstfestival georganiseerd. Een dag lang spelen en leuke activiteiten zoals knutselen voor Halloween, herfstbingo en een Halloween kinderfilm. Super leuk toch! Niet vergeten: wel even opgeven.

Herfstvakantie spelen speeltuin De Jeugd

Bij Speeltuin De Jeugd kunnen kinderen op donderdag 20 en vrijdag 21 oktober lekker komen knutselen! En vrijdagavond is er een lampionnenoptocht door de wijk!

Maak 't bij Oyfo

In de herfstvakantieweek kan jij ’t maken bij Oyfo Techniekmuseum. Tijdens deze maakactiviteit mag jij zelf aan de slag. Ga jij een tollende tol of de bewegende robot maken? Je kunt ook deze vakantie weer kiezen uit verschillende maak-activiteiten die allemaal in het teken staan van beweging.

Actie - reactie. Dat is doen en denken tegelijk! Altijd al eens een kettingreactie willen bouwen? Dat kan bij Oyfo! Met z’n allen bouw je aan een toffe kettingreactie; je gebruikt allerlei materialen en technieken en zo ontstaat er een fantastische kettingreactie. En dan komt het spannendste moment: doet ‘ie het of doet ‘ie het niet? Meer info via deze link.

Veel meer leuke uitjes!

En natuurlijk zijn er genoeg andere leuke uitjes! Breng een bezoekje aan de kinderboerderij, laat de kinderen uitrazen in het Beleefbos of beklim de uitkijktoren! Ga zwemmen in het Twentebad of lekker jumpen bij Jump XL.

Deze blog vullen we steeds verder aan. Mocht je tips hebben laat het ons dan weten via info@hengelopromotie.nl.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.